Europatillverkade studsmattor av högsta kvalitet. Dessa nedgrävbara studsmattor smälter in i trädgården på ett oslagbart sätt. Finns i flera olika storlekar och former så att du kan vara säkert på att hitta en modell som passar i just din trädgård. Dessa studsmattor kan med fördel kombineras med en airtrack och andra luftprodukter för maximal upplevelse och rörelsefrihet.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


Akrobat Primus Flat Sport

Nedgrävbar studsmatta med en mycket kraftig och rapp studs. Studsmattan är fullt nedgrävbar till marknivå – FlatGround. Denna design öppnar upp för en värld av nya hoppmöjligheter där endast fantasin sätter gränserna.

Akrobat Orbit Flat

Nedgrävbar studsmatta med en skön studs och robust konstruktion. FlatGround-designen gör att studsmattan ligger helt i nivå med marken och möjligheten att välja bort skyddsnät gör den nästan osynlig i trädgården.

Väntelista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.
Vi använder cookies för att göra din upplevelse här på webbplatsen smidig och säker. En del cookies används för att tjänster ska fungera eller kunna förbättras, andra för att skräddarsy din upplevelse.