Om företaget

Jumpking Studsmattor Sweden AB grundades i Sverige 1998. Vår butik och lager ligger i Göteborg och vi levererar studsmattor över hela Norden. Med över 20 års erfarenhet från försäljning av enbart studsmattor i Norden så kan vi förmodligen det mesta om studsmattor och gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder. Vårt mål är alltid att du som kund ska bli helt nöjd med det du köper från oss.

Om våra märken

Jumpking

Jumpking Trampolines startade som ett amerikanskt varumärke för studsmattor i Texas och har i över 40 år förmodligen sålt mer än något annat märke i världen.

Under tidigt 90-tal och med stor succé, kom märket att introduceras på den nordiska marknaden. Den tidiga framgången lade senare grunden till den boom som lett till att vi ser studsmattor i var och varannan trädgård idag.

akrobat

Vi har ett samarbete med Akrobat där fokus är på att utveckla studsmattor som tillverkas i Europa. Att hålla tillverkningen nära är viktig för att enklare säkerhetsställa hög kvalitet och hållbar utveckling. Båda företagen besitter en lång erfarenhet inom branschen

Akrobat är ett unikt europeiskt företag baserat i Slovenien. Företaget har med egen produktion och utveckling sedan 2003 etablerat sig som en av Europas största leverantörer av studsmattor och trampolinparker.

Produkterna kännetecknas av sin höga kvalitet och stilrena design gjorda för att hålla under lång tid. Sortimentet är brett och Akrobat erbjuder idag alltifrån studsmattor för hemmabruk till kompletta trampolinparker som kan ses över hela Europa.