Om företaget

Jumpking Studsmattor Sweden AB grundades i Sverige 1998. Vår butik och lager ligger i Göteborg och vi levererar studsmattor över hela Norden. Med över 20 års erfarenhet från försäljning av enbart studsmattor i Norden så kan vi förmodligen det mesta om studsmattor och gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder. Vårt mål är alltid att du som kund ska bli helt nöjd med det du köper från oss.

Våra märken och partners

Jumpking

Jumpking Trampolines startade som ett amerikanskt varumärke för studsmattor i Texas och har i över 40 år förmodligen sålt mer än något annat märke i världen.

Under tidigt 90-tal och med stor succé, kom märket att introduceras på den nordiska marknaden. Den tidiga framgången lade senare grunden till den boom som lett till att vi ser studsmattor i var och varannan trädgård idag.

12Springs

12Springs Sport är ett av de största företagen i Nederländerna när det kommer till försäljning av gymnastikutrustning. Erfarenheten går så långt tillbaka som till 1992.

Fokus är och har alltid varit produkter av högsta kvalitet och mycket fin kundservice. Företaget har vuxit enormt bara de senaste åren och vi är väldigt glada att ha dem som samarbetspartners då vi inte bara har lång erfarenhet inom branschen gemensamt utan att också för att vi i mångt och mycket delar samma värderingar.