Byte & Ångerrätt

14 dagars öppet köp

Du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna. För att ta ställning till om du vill behålla en vara eller ej har du självklart rätt att kunna undersöka den. Vill du returnera en vara ber vi dig att återsända den i sitt kompletta originalemballage.

Vi hjälper dig att arrangera returfrakten, men du står för returfrakten vid åberopande av öppet köp. står själv för kostnaden. Kostnaden för att returnera en studsmatta, eller andra skrymmande paket som levererats på pall, är 700 kr. Kostnaden för mindre paket är 89–149 kr, beroende på storlek.

Retur

Tag gärna kontakt med oss när du vill utnyttja ångerrätten och innan du skickar tillbaka varor. Vi kommer att hjälpa dig med att boka returen via DHL och skickar sedan ut de fraktdokument du behöver vi e-post.
Kontakta oss

Du kan själv arrangera returen efter att du kontaktat oss. Se bara till att paketet går direkt till oss: Jumpking Studsmattor AB, Kärrlyckegatan 29B, 418 78 Göteborg . Går din retur till ett upphämtningsställe kan vi ej hämta ut den.

Återbetalning

Vi kommer att snarast och senast 30 dagar efter att vi mottagit den returnerade varan återbetala vad du betalat.

Vid köp med faktura
Har du valt att betala med faktura är det viktigt att du flyttar fram fakturans förfallodatum. Det gör du enkelt på klarna.se. När vi har mottagit returen krediteras beloppet för den/de varor du har returnerat. Vi skickar sedan en uppdaterad version av fakturan och du betalar in resterande belopp på aktuellt OCR-nummer. Viktigt är att du betalar in resterande belopp först efter det att du har mottagit din korrigerade faktura.

Vid redan betald order (kort eller direktbetalning)
Är ordern redan betald kontaktar Klarna dig för återbetalning inom 14 dagar efter att varan har ankommit till vårt lager.