Betalning

Onlineköp

Via vår hemsida erbjuder vi
– Fakturabetalning (fakturor skickas ut via e-post i samband med att ordern skickas från oss.)
– Swish
– Kontokortsbetalning
– Delbetalning
– Direktbetalning via internetbank

Klarna Checkout

Jumpking Studsmattor använder Klarna Checkout. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://klarna.com/sv/kundservice

Swish

För att betala med Swish trycker du på knappen “Betala med Swish” som finns högst upp i kassan. Du kommer nu komma till ett betalningsformulär där du skriv in ditt namn, leveransuppgifter och ditt mobilnummer, tryck sedan på “Slutför köp”. Öppna Swish appen i din telefon och följ därefter instruktionen i telefonen för att genomföra köpet. Tänk på att banken ofta har en övre beloppsgräns på 3000 kr vid Swish-betalningar men denna gräns kan enkelt höjas genom att du loggar in på din internetbank och ändrar beloppet där.

Företagsfaktura

För företag som vill betala med faktura gör vår samarbetspartner Klarna en automatiserad kreditupplysning direkt när företagets organisationsnummer har skrivits in i kassan och förfrågan skickats, och svar om ansökan beviljas eller nekas kommer direkt.

Köp i lagerbutik

Vi erbjuder betalning med kontokort samt direktbetalning via Swish när du handlar på plats i vår lagerbutik i Göteborg (vi kan ej ta emot kontanter).