Våra olika storlekar

Svart nätstolpe på studsmatta
Nätstolparna är nedsatta direkt i hållare som är integrerade med ramen. Det blir stabilt, hållbart och enkelt att montera.

Skyddsnät

Nätet på insidan

Skyddsnätet fäster på insidan av kantskyddet vilket gör att det inte finns någon risk för klämskador mellan hoppduk och fjädrar. Skyddsnätet dämpar även kontakten med kantskyddet eftersom den mesta av kraften fångas upp av näten innan hopparen hinner landa på kantskyddet.

Integrerat

Det integrerade skyddsnätet innebär att nätstolparna är nedsatta direkt i ramen. Inga skruvar eller klämmor behövs. Det blir stabilt, hållbart och lättare att montera.

Ram

Ramen är tillverkad av kraftigt, galvaniserat härdat stål och benen har en diameter på 38-57 mm (beroende av modell och form), det gör att studsmattan håller för stora påfrestningar. Passformen är snäv (tight) för minimera glapp och missljud samt öka stabiliteten.

Ben till studsmatta
Studsmattans ram med en diameter på 57 mm och de rejäla och mattsvarta benen skapar en väldigt stabil grund.
Kantskyd och hoppduk på rektangulär studsmatta.

Kantskydd

Separat kantskydd och duk. Att ha kantskydd och duk hopsytt är inte att rekommendera. Om det går hål på duken är det mycket svårt att laga pga att det nästan är omöjligt att få in både kantskydd och duk in i symaskinen. Kantskydd av plastlaminat slits av väder och vind och då måste både kantskydd och duk bytas ut. Jumpkings kantskydd är av tillverkade av ett kraftigt och vädertåligt material.

Hoppduk

Polypropylenduk i mycket slitstarkt material och klarar stora påfrestningar under flera år utan problem. Se bara till att hålla studsmattan ren och från smuts och grus. Hoppa aldrig med skor som varit använda utomhus då det kommer att slita på studsmattan i onödan.

Fjädrarna

Kraftiga 3,2 mm tjocka galvaniserade fjädrar på 18 cm respektive 22 cm beroende av modell. Vi har även satsat på ett högre antal fjädrar än många av våra konkurrenter för att skapa en så behagliga och följsam studs som är möjligt för en studsmatta för hemmabruk.