Varumärket

Tillverkningen startade redan 1948 och studsmattorna var från början framtagna i Texas, USA. Idag är Jumpking Trampolines är en av världens största tillverkare av studsmattor och finns i stort sett världen över.

En av världens största tillverkare av studsmattor

Ungefär 60 procent av alla sålda studsmattor bara i USA är av märket Jumpking vilket gör det till en av världens största tillverkare av studsmattor.

Jumpking Studsmattor Logo
På väg till Kina

Tillverkningen

Studsmattorna tillverkades fram till 2002 i Texas, USA. Idag sker tillverkningen i Jumpkings egna fabriker i Kina och Malaysia för återförsäljare världen över.

Studsmattorna skickas utan mellanhänder direkt från fabriken till vårt lager

Våra studsmattor skickas utan mellanhänder direkt från fabriken till vårt lager i Göteborg. Vi har även egna och specialtillverkade modeller där vi valt att lägga extra tyngd på funktion och säkerhet.

Företaget

Jumpking Studsmattor AB har funnits i Sverige sedan 1998 och var från början en del av det norska bolaget Jumpking Trampolines AS som med stor framgång sålt studsmattor i Norge sedan 1992.

Vi vill få fler människor att röra på sig spontant i ett samhälle där alltfler blir mer och mer stillasittande.

Idag ägs och drivs företaget av Tony Ivarsson och Eric Skride som gemensamt har hållit i spakarna sedan 2010. Vår affärsidé är enkel: Vi erbjuder studsmattor av prisvärd och hållbar kvalitét genom ett noga utvalt sortiment. Vi värnar om den spontana rörelsen som sker utomhus och vi fokuserar enbart på studsmattor – inget annat. 

Om Jumpking 1