Jumpking är det ledande märket i världen när det gäller prisvärda studsmattor av hög kvalitet. Vi erbjuder rektangulära och runda studsmattor i flera olika storlekar. Tillverkningen startade redan 1948 och studsmattorna var från början framtagna i Texas, USA. Idag är Jumpking Trampolines är en av världens största tillverkare av studsmattor och finns i stort sett världen över.

Studsmattorna skickas utan mellanhänder direkt från fabrikerna till våra lager i Sverige och Norge. Vi har även egna och specialtillverkade modeller där vi valt att lägga extra tyngd på kvalitet och säkerhet. Jumpking har länge varit synonymt med studsmatta av kvalitet.

Varumärket

Tillverkningen startade redan 1948 och studsmattorna var från början framtagna i Texas, USA. Idag är Jumpking Trampolines är en av världens största tillverkare av studsmattor och finns i stort sett världen över.

En av världens största tillverkare av studsmattor

Ungefär 60 procent av alla sålda studsmattor bara i USA är av märket Jumpking.

Jumpking Studsmattor Logo
På väg till Kina

Tillverkningen

Studsmattorna tillverkades fram till 2002 i Texas, USA. Idag sker tillverkningen i våra egna fabriker i Kina och Malaysia för återförsäljare världen över.

Studsmattorna skickas utan mellanhänder direkt från fabrikerna till våra lager

Studsmattorna skickas utan mellanhänder direkt från fabrikerna till våra lager i Sverige och Norge. Jumpking i Norge och Sverige har även egna och specialtillverkade modeller där vi valt att lägga extra tyngd på kvalitet och säkerhet.

Företaget

Jumpking Studsmattor AB är ett familjeägt företag som funnits i Sverige sedan 1998 och ägs av norska moderbolaget Jumpking Trampolines AS som med stor framgång sålt studsmattor i Norge sedan 1992.

Jumpking har länge varit synonymt med studsmatta av kvalitet.

I Sverige drivs företaget av Tony Ivarsson och Eric Skride sedan 2010. Vi säljer studsmattor, tillbehör och reservdelar av märket Jumpking Trampolines över hela norden.