Kontakta oss gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar kring din montering. Vi har monterat hundratals studsmattor genom åren och är endast ett samtal bort 031-762 25 22

Det tar ca 2–3 timmar att montera en studsmatta med skyddsnät (beroende av modell och storlek) och det är relativt enkelt så länge man följer anvisningarna i rätt ordning.

FAQ: Montering

Nej, det är inte särskilt svårt men räkna med att det tar ca 2–3 timmar beroende på modell och tidigare förkunskaper att montera din studsmatta för första gången. Följ våra monteringsinstruktioner och videos så kommer det förmodligen gå hur bra som helst. Skulle du ändå ha frågor och funderingar så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.
Ibland kan duken uppfattas som om hoppduken vore för liten för själva ramen när du ska börja montera den. Det är helt normalt och kommer att ordna upp sig när duken är utspänd av samtliga fjädrar. Detta gäller särskilt för våra rektangulära modeller som antar en mer och mer rektangulär form ju fler fjädrar som sätts på plats.
Ibland händer det (lyckligtvis mycket sällan) att någon del saknas eller är felaktigt. Kontakta oss när du upptäcker detta så ordnar vi med en ny del direkt. Ha gärna ditt ordernummer nära till hands så att vi kan säkerställa att du får rätt del, till rätt studsmatta och adress.
Det brukar framför allt vara den sista kopplingen/delen på ramen som ibland vara lite svår att helt få ihop så att alla fjäderhål syns. Se bara till att alla ramdelar är ca 1-2 cm inne i varandra innan du börjar att montera duken. Kraften från duken samt alla fjädrar kommer att dra ihop och sätta ramen på plats åt dig. Om detta inte sker automatiskt kan du slå lite på kopplingen från sidan med en gummihammare så att den långsamt hoppar på plats.
Nej, vi på Jumpking tillhandahåller ingen montering av studsmattor men vi är alltid behjälpliga med råd och tips om något skulle kännas osäkert eller svårt. Vi har dock kontakter i Göteborgsområdet som är erfarna när det kommer till att montera studsmattor. Ring eller maila oss så vidarebefordrar vi din förfrågan.

OBS! I monteringsfilmerna som visas nedan bygger vi, steg-för-steg, ihop en av våra rektangulära studsmattor (Pro 16 - 4,9 m) men principerna som visas gäller för samtliga av våra modeller.

Steg 1

Steg 2

Steg 3

Tips!
Den sista delen kan ibland vara lite svårare att helt få på plats men brukar lösa sig av sig självt när duken spänns på (se gärna denna VIDEO ). Om detta inte sker automatiskt kan en gummihammare användas för att slå lite på kopplingen så att den långsamt hoppar på plats.

Har du problem med att stänga ramen? Se den här videon.

Steg 4

Steg 5

Steg 6

Steg 7

Steg 8 (avslutning)