Vinterförvaring och att leva som man lär

Studsmatta med snö på kantskyddet

Förra säsongen hade vi på grund av platsbrist bara fyra av våra studsmattor uppställda utomhus för prov-hoppning. Tre av dessa har fått stå kvar under hela vintern.

Hur ska men då vinterförvara sin studsmatta?

Att ha studsmattan ståendes utomhus hela vintern är så klart inget vi rekommenderar, men det har varit ett utmärkt sätt för oss att ta reda på hur mycket mer studsmattorna slits, om man inte plockar in dem för vinterförvaring. Tyvärr blev vintern här i Göteborg allt annat än just vinter. Studsmattorna tycks än så länge (inte helt oväntat) ha klarat sig utmärkt till det yttre. Men ”vintern” är inte helt över ännu. Det finns kanske fortfarande en chans till lite större väderutmaningar för våra kära studsmattor.

Det yttre i all ära men det är inte bara skönhet som ska bedömas i en så här exakt och vetenskaplig undersökning. Det kvarstår ett par timmar av skön vår-inhoppning för att kunna ge den slutgiltiga domen. Jag ber om att få återkomma med en rapport.

Till våren kommer vi att ha våra samtliga sju studsmattor uppställda, men under senhösten tar vi förmodligen in dem för vinterförvaring, precis som vi rekommenderar våra kunder att göra.

3 kommentarer på “Vinterförvaring och att leva som man lär

  1. Adelheid Markert säger:

    Hej,

    vi är en familj som har 13 barn. Vi köpte en studmatta 4,3 diameter 2003. Sedan dess hade vi den ute varje år från maj till oktober och alla barn, barnbarn, bekanta, vänner och grannar har hoppat på den. Den är faktikskt jättebra! En toppen studsmatta som betyder mycket glädje för alla som hoppar! Hoppas vi kan har kvar eran produkt i många år!

    • Eric säger:

      Vad kul att höra Adelheid! Vi hoppas och tror att din studsmatta kommer att fortsätta skänka din familj glädje året om i flera år till! Delar slits ju självklart med åren men då finns det alltid reservdelar på vårt lager som håller studsmattan vid liv. Vi spolade faktiskt av en studsmatta igår. Den har stått ute här hela vintern och blivit utsatt för en hel del av grus och damm från gården. När vi var klara såg den som ny ut och kan användas som demo-studsmatta i år igen utan att vi behöver skämmas. Så även vi blir glada när studsmattorna tål lite tuffare krav än förväntat:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.