Vårt flaggskepp OvalPod 17 har fått ny design

Vårt flaggskepp OvalPod 17 har fått ny design 1

Vår omåttligt populära studsmatta OvalPod 17 är nu helt slutsåld. Men det finns ingen anledning att bli nedstämd och deppa över detta då vi precis har börjat fylla upp vårt lager med en version av samma modell.

Vi tror mycket starkt på denna nya design och nedan följer några av anledningarna till att vi gör det:

– Nytt och fantastiskt pris: 7290:- (tidigare 7990:-)
– Ny fjäderlängd på 18 cm, anpassat för en något lägre hoppvikt men klarar ändå med lätthet av hoppare på 100+.
– Nytt skyddsnät – G3. Ett slitstarkt nät som fångar upp hopparen mycket bra tack vara en stark konstruktion som fäster i åtta kraftigt vadderade och integrerade nätstolpar.

I övrigt så har denna modell lika kraftig och stabil ram som tidigare och är fortfarande marknadens största ovala studsmatta med en enorm hoppyta på hela 13,3 kvadratmeter.

6 kommentarer på “Vårt flaggskepp OvalPod 17 har fått ny design

  • Eric säger:

   Bra fråga. Nej studsen påverkas faktiskt inte negativt p.g.a lite kortare fjädrar i detta fallet. Fjädrarna är fortfarande av mycket bra kvalitet och de är många till antalet så studsen blir pigg och rapp. Den enda egentliga skillnaden är att maxvikten på hopparen nu ligger på 140 kg istället för 160 kg men i gengäld så kan även lite lättare hoppare (från ca 20kg) få fin en sprätt.

 1. Per-Ove säger:

  Vi har en sedan många år, stomme, kantskydd och duk har hållit otroligt bra men vi behöver köpa ett nytt skyddsnät.
  Ä det möjligt att montera den nya typen av nät på den äldre modellen av OvalPod 17?

  • Eric säger:

   Hej Per-Ove! Intressant fråga. Detta är faktiskt något som vi själva har haft funderingar kring när vi gjorde detta byte. Vi har i nuläget inga ”utbyteskit” färdiga men vi siktar på att kunna erbjuda detta i framtiden (förhoppningsvis redan under nästa säsong). Som du säkert redan känner till så finns ju de vanliga reservskyddsnäten till alla våra modeller att beställa från vår hemsida.

 2. John säger:

  Hej,

  Har ni bild på den nya, eller ser den exakt likadan ut som den tidigare modellen? Vad skiljer mot den tidigare?
  Finns det film på hur man monterar steg för steg?

  • Eric säger:

   Hej John!
   Rent utseende mässigt så är det faktiskt ingen större skillnad, det är egentligen bara själva upphängningen till skyddsnätet som vi har ändrat. De nya bilderna på hur studsmattan ser ut finns som vanligt under själva produkten.
   Monteringsfilmer är på gång men eftersom att ramen och principerna bl.a hur man först bygger ihop benparen och hur man placerar ut fjädrarna är mycket lika med vår tidigare modell så går det fint att följa våra redan publicerade videos. Om något ändå skulle kännas osäkert vid monteringen så kan du alltid ringa oss eller skicka mail för att be om tips och råd, vi har trots allt monterat dessa studsmattor ett x-antal gånger själva 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.