Den PVC-fria studsmattan

PVC-fri-studsmatta

Vi eftersträvar alltid att göra våra studsmattor bättre. Inte bara sett utifrån studsmattans funktion (att vara säker och studsa bra) utan vi vill även göra den bättre ur miljöhänsyn.

År 2020 valde vi att lämna den inte så miljövänliga plasten PVC bakom oss* och istället satsa på ett bättre och återvinningsbart alternativ. Detta gäller främst våra kantskydd men vi har tagit bort PVC:n från hela studsmattan och gjort den helt PVC-fri. Det har vi inte bara gjort på våra nya modeller utan vi kommer även at fasa ut PVC från våra reservdelar.

Det nya kantskyddet är mycket slitstarkt och gjort av kraftig polyeten (PE) och är med andra ord 100% PVC-fritt och helt återvinningsbart. Det värnar alltså om både hopparen och vår miljö. Vi har även valt att byta från svart till grönt eftersom det går betydligt enklare för återvinningsstationerna att sortera plast som inte är svart.

*Gäller våra egna Jumpking-studsmattor och reservdelar till dessa. 

Kampanj!
Från 11 990 kr Från 10 990 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Väntelista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.
För att förbättra användarupplevelsen på Jumpking.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.