To be OR-BOUND(er) to be?

Prisvärd studsmatta

Du har väl inte missat att vi i år erbjuder en lite enklare studsmatta till ett fantastiskt bra pris? Ja, det är nästan så att vi får nypa oss själva i armen för att förstå att priset verkligen stämmer.

Amerikanska Orbounder 14 har sedan i mars gjort våra ordinarie studsmattor sällskap på lagret och blev ganska omedelbart en kär bekant. Det är en studsmatta till ”varuhuspris” men stabilare och med ett integrerat skyddsnät som håller sig på plats. Den är enkel att montera och är ett väldigt bra alternativ om man vill ha en stor studsmatta utan att behöva betala allt för mycket. Lägg där till fördelen av att köpa från ett studsmatteföretag med tillkommande service så har du en riktigt bra deal.

Studsmattan finns även för provhoppning vid vår lagerbutik på Kärrlyckegatan 29. Välkommen in för att lägga vantarna på ett exemplar eller bara för att testa vad den går för!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.