Med ”hopp” om bättre en framtid

Familj hoppar på studsmatta

Visst, i princip alla företag drivs av vinstintresse, men att sälja studsmattor till barnfamiljer måste vara bland det roligaste man kan göra.

Att se ungarnas förväntansfulla ansikten när studsmattan packas in i bilen är oslagbart. Att bidra till att barn har roligt och samtidigt får röra sig känns väldigt tillfredställande, för mig. De gånger jag köpt ett datorspel eller Tv-spel till min dotter har det förstås frambringat glädje och lycka hos henne. Men jag vet förstås också innerst inne att jag bidrar till mer stillasittande.

Vi brukar ibland avsluta mailen till våra kunder med  lite mer skämtsamma meningar så som ”med hopp om en fortsatt bra sommar” eller ”Vi lever på hoppet”. Typisk Göteborgshumor om ni ursäktar. Men bakom den skämtsamma tonen finns kanske en smula allvar och seriositet. Det skapas en slags positiv energi när vi får våra stillasittande barn och ungdomar i rörelse. Det får både oss och våra barn att orka mer i vardagen, vilket på sikt ger ett bättre och mer hållbart samhälle med färre sjukskrivningar och bättre studieresultat. Ökad aktivitet gäller ju självklart inte bara för ungdomar och barn utan även oss vuxna. Att hoppa på en studsmatta är inte bara fantastiskt kul utan även otroligt jobbigt! Om du inte har testat det ännu så prova själv,  ge dig upp och hoppa i 10 min. Mer effektiv och rolig träning får man leta länge efter. Att aktiviteten dessutom sker utomhus i den friska luften gör ju inte saken sämre.

Men ok, handen på hjärtat: En studsmatta förändrar inte världen, MEN den kan bidra med en något bättre framtid både för oss och våra barn. Att det dessutom är förbaskat kul att hoppa gör ju inte saken sämre, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.