Hejdå Sverige, hej Kina!

På väg till Kina

Vi tackar alla våra kunder för en fantastisk säsong. Det har bitvis varit väldigt intensivt men samtidigt otroligt roligt att förgylla de svenska trädgårdarna med studsmattor från Jumpking. Nu börjar dock säsongen att lida mot sitt slut så vi passar på att ta oss ”en sväng till Kina”.

Den 17 oktober lyfter planet mot det stora landet i öster och det är med spänning och stor förväntan som vi åker dit. Syftet med den 10-dagar långa resan är att besöka de fabriker som tillverkar våra studsmattor och få en bättre överblick över produktionen. Vi kommer att: känna och klämma på materialet, se över tillverkningen och gå igenom en del utvecklingspunkter inför kommande säsong. Tyvärr fick inte studsmattan plats i bagaget men det lär inte vara några problem att studsa på plats (se artikelbild) så träningen kommer inte bli lidande (för er som kände er oroliga). För säkerhets skull så är Fivefingers, TRX-band och GPS-klockor redan nedpackade 🙂

Vi kommer tyvärr att ha stängt i vår lagerbutik under denna period, 17-26 oktober, men du når oss sjävklart på info@jumpking.se och beställningar kan som vanligt göras via hemsidan.

Dài xù…!

Fotnot: Bilden är från ett tidigare besök. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.