Mer mys- och hopptid under tak

Mer mys- och hopptid under tak 1

Du har väl inte missat vårt senaste tillbehör ”Canopy”? Det är ett slag tak, keps, hatt, ja kalla det var du vill som du fäster i den övre delen av studsmattans skyddsnät.

Perfekt när du vill hoppa om det småregnar ute eller varför inte som solskydd under de varma sommardagarna. Mysfaktorn höjs med cirka 125% och det går utmärkt att ta med dig en bra bok/tidning för att koppla på den sköna duken de stunder då du inte hoppar. Ta reda på vilken storlek du behöver och beställ ditt egna exemplar här! Vi hjälper dig gärna om du har frågor över storlek och passform.

10 kommentarer på “Mer mys- och hopptid under tak

  • Eric säger:

   Hej! Ja, det kan absolut passa andra studsmattor än Jumpking.
   Det viktiga är att storleken är ungefär detsamma och att nätstolparna inte går rakt upp från kanten av studsmattan utan är vinklade lite inåt.

 1. Torbjörn Frank säger:

  Hej. Jag undrar om ni lämnar någon garanti på taket. Jag köpte ett förra sommaren och när jag demonterade studsmattan på hösten upptäckte jag att det hade uppstått flera hål i nätdelen, detta efter ca 4 månaders användning.

  • Eric säger:

   Nej, vi har inga speciella garantier för just Canopy utan det är den vanliga reklamationsrätten som gäller.
   Men skicka gärna över en bild till vår kundtjänst info@jumpking.se på hur det ser/såg ut så kan vi undersöka saken närmare. Ett tak under normalanvändning ska hålla betydligt bättre än så.

  • Eric säger:

   Hej!

   Vi har ett tak anpassat för just denna modell men tyvärr så får vi inte in dessa igen för än säsongen 2021.

  • Eric säger:

   Hej!

   Då är det helt enkelt taket för Pro 14 som är 4,3 x 3 meter som ni ska ha.
   Tyvärr är dessa helt slutsålda för denna säsong men inkommer 2021 igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.