God montering och ett gott nytt år!

God montering och ett gott nytt år! 1

Handen på hjärtat. Att följa en monteringsinstruktion är inte alltid det lättaste och våra amerikanska instruktioner som har följt med våra studsmattor genom åren har inte alltid varit de mest logiska, vi erkänner.

Det är därför som vi nu har rannsakat oss själva, tagit oss i kragen och inlett ett intimt samarbete med våra kollegor i Norge. Vi har tillsammans med dem producerat nya och förenklade instruktioner. De nya instruktionerna är mycket enklare att förstå och följer en logisk steg-för-steg-ordning som är inspirerad av våra monteringsexperter i Oslo.

Vi är övertygade att de nya manualerna tillsammans med de nya monteringsfilmerna ska göra det till en ren fröjd att montera en Jumpking-studsmatta. Om inte: kontakta oss direkt och ge oss feedback. Vi älskar nämligen att bli bättre men framförallt att göra våra kunder nöjda!

De gamla instruktionerna kommer att fasas ut och tillslut ersättas helt av våra egna. De nya instruktionerna finns redan nu att ladda hem på vår hemsida under ”Montering” och det kommer även att finnas en nedladdningsbar länk under respektive studsmatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.