Glöm inte att förankra

Studsmatta som har vält

Hösten är här men det innebär inte bara mysiga höstdagar och svampletar-väder utan även en hel del kraftiga vindar. Kul för oss som seglar eller surfar men mindre kul för din studsmatta om den inte sitter fast ordentligt när vinden kommer.

Det säkraste sättet att förhindra en flygande studsmatta är att montera ner den innan de stora höststormarna sveper in eller åtminstone ta bort hoppduken som fungerar som ett stort segel när väl studsmattan kommit på högkant. Ett annat och lite smidigare sätt är att förankra studsmattan med ett förankringskit från oss. Du kan självklart bygga dig en egen förankringslösning men se då till att inte bara nederdelen av studsmattans fot förankras utan även själva ringen. Dessa delar kan separeras vid tillräckligt hårda vindar. En förankring kan vara en billig försäkring så att inte människor eller prylar blir skadade.Med det sagt så hoppas åtminstone jag på friska vindar så att kitesurfandet bokstavligen kan ta fart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.
Vi använder cookies för att göra din upplevelse här på webbplatsen smidig och säker. En del cookies används för att tjänster ska fungera eller kunna förbättras, andra för att skräddarsy din upplevelse.