Flygande mattor

Flygande mattor 1

Människor rapporterar om flygande mattor. Men nu handlar det inte om den typen av mattor du har hört om i Tusen och en natt. Eller i Bamse och hans vänner.

Fenomenet beskrivs mer som ufon som svävar runt i villaområden i Sverige.Dessa ufon är i själva verket studsmattor som förlorat fotfästet under kraftiga stormväder i vårt land. Vi har fått in bilder på demolerade exemplar. Vi har också hört historier där kunder berättar om vilken tur det är att ingen blivit skadad. Eller tur att den inte landade på grannens nya bil. Ingen vidare grogrund för grannsämja där inte.

En kund berättade att deras studsmatta hade svävat över en hög häck och stod på grannens tomt som om inget hade hänt. Gräset kanske var grönare på andra sidan helt enkelt? Finns det något sätt att försöka förhindra sånt här? Man kan förstås försöka ta in sin studsmatta innan de stora höststormarna sveper in. Åtminstone ta bort hoppduken som fungerar som ett stort segel när väl studsmattan kommit på högkant. Ett annat är att man försöker förankra studsmattan med ett förankringskit från oss.

Om du väljer att hitta en egen förankringslösning så se till att inte bara nederdelen av studsmattans fot förankras utan även själva ringen. Dessa delar kan separeras vid tillräckligt hårda vindar. Ett förankringskit kan vara en billig försäkring så att inte människor eller egendom kommer till skada. Det är också trevligt att kunna glida in i tofflorna på morgonen. Gå ut på verandan med en rykande kopp nybryggt kaffe. Fyra av ditt bästa leende till grannen och säga god morgon och få ett brett leende i retur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Väntelista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.
För att förbättra användarupplevelsen på Jumpking.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.