Ett steg före – för säkerhets skull

Ett steg före - för säkerhets skull 1

Jag och Tony bestämde oss redan för två år sedan att renodla vårt sortiment och enbart sälja studsmattor med integrerade säkerhetsnät. Ett beslut som vi inte har ångrat en sekund.

Att kunna erbjuda säkra studsmattor av hög kvalitet till marknadens bästa priser känns helt enkelt som en förbaskat bra grej. Gårdagens inslag i SVT:s program Plus gav oss lite extra vatten på den kvarnen.

Vi blev uppringda av Plus för någon månad sedan och fick svara på lite frågor kring våra produkter men vi blev tyvärr aldrig erbjudna att medverka i själva testet. Även om det redan är en självklarhet med säkerhetsnät för våra kunder känns det helt rätt att resten av marknaden nu också måste inse det. Bra jobbat Plus men nästa gång ser vi gärna att vi också får med på testet!

Vi har även fått en del respons under dagen från våra kunder om just detta ämne. Här är ett underbart utdrag från ett mail som Lars Aasa skickade till oss:

Hej Eric
Såg nyss nyheterna om förbud att sälja studsmattor utan skyddsnät. Kanon för er för ni har det bästa skyddsnätet på marknaden. Kör en annons i Expressen samt Aftonbladet där ni går ut med:
»Vi har skyddsnät på alla våra studsmattor – samt till ALLA ANDRAS«.

Lars har förövrigt kommit på en fantastisk lösning som kan göra våra skyddsnät universella. Mer om detta i framtida inlägg… 🙂

Avslutar med att önska en trevlig helg och påminner att vi från och med imorgon har lördagsöppet i vår lagerbutik och vår demo-park. Tony kommer att vara där mellan 10-14 och svara på frågor om våra studsmattor. Självklart kan du även köpa din studsmatta på plats.

demo-panorama
En panoramabild över vår demo-park som börjar att ta form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.