En studsmatta som kan stå på händer

Stabil studsmatta

– Detta är förmodligen världens mest stabila studsmatta, ropade jag till Tony när jag stod och monterade ihop vår första JumpPod 8 utrustad med Full Circle-säkerhetsnät¹.

Studsmattan kändes så stabil att den med monterat säkerhetsnät skulle kunna ställas upp och ner utan att några som helst problem.

Tanken var svindlande men kanske inte helt omöjlig ändå. Efter att vi ställt in våra studsmattor för vinterförvaring och fått ”lite tid över” fanns det ett utmärkt tillfälle för oss att testa om denna lite galna teori skulle hålla i praktiken.

Sagt och gjort. Vi vände helt enkelt studsmattan upp och ner för att testa och den visade sig vara ”hur stabilt som helst”. Till och med så stabil att det gick att hoppa på den! Visst gungade det till ibland och det kändes lite ostadigt emellanåt men det gick. Viken annan studsmatta i världen kan man göra det på?

Vi vill dock varna alla läsare/jumpers/kunder/blivande kunder m.m att prova detta. Inte för att vi tror att någon egentligen vill testa detsamma nu när det redan är gjort men en skarp varning bör vara på plats: Försök under inga omständigheter att göra detta hemma.

Det sägs ju som bekant att en bild säger mer än tusen ord och här kommer två:

Studsmatta upp & ner Personal & Företag-03

Obs: Bilderna är endast till för ett demonstrativt syfte. Det felaktiga användande som visas kan leda till allvarliga skador och förstörd egendom. Med andra ord: Försök EJ att göra detta hemma.

 

¹Förra året utrustades även vårt minsta modell, JumpPod 8 med det stabila säkerhetsnätet – Full Circle. Åtta vadderade stolpar som är ihopkopplade med en vadderad ring högst upp.

2 kommentarer på “En studsmatta som kan stå på händer

    • Eric säger:

      Vilken lysande idé Jörgen! Inte så mycket utrymme för fotarbetet, så det blir till att kramas en del. Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.