”Är det högsäsong redan Tony?”

"Är det högsäsong redan Tony?" 1

Våren är här, Sverige har vaknat och det märks. Studsmattor och reservdelar bokstavligen flyger ut från vårt lager. Fullt upp och fantastiskt roligt helt enkelt.

Vi var faktiskt inte riktigt beredda på denna tidiga ”studsmatte-boom” och vår planering inför sommaren har fått skrivas om något för att ge utrymme för leveranser och kundsupport.

Men i slutet av dagarna fanns det dock lite tid över för vårstädning. Det var äntligen dags att plocka fram högtryckstvätten och spola av de övervintrade studsmattorna för att närmare studera deras hälsotillstånd. Tro mig, det är svårt att ställa sig på en studsmatta utan att provhoppa även om man har en högtryckstvätt i nävarna. Arbete och glädje i en lysande kombination och med ett slutresultat som förvånade oss. Trots en hel del damm och smuts blev studsmattorna nästan som nya och vår pröva-på-park börjar att ta form.

Om du bor i närheten och har möjlighet att komma förbi så gör gärna det. Kom, kolla och känn på våra produkter. JumpPod 10, OvalPod 15 och OvalPod 17 som samtliga stod utomhus under hela vintern finns nu uppställda för allmän beskådning.

3 av 7 modeller är uppställda men fler är på väg. Redan nästa vecka planerar vi att påbörja monteringen av resterande modeller. Nu hoppas vi bara att vädret håller i sig och att monteringen blir till en njutning i vårsolen!

Personal_1
Eric i hög(trycks)form.

En kommentar på “”Är det högsäsong redan Tony?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.