Alternativa transportmedel (del 1 av 4)

Alternativa transportmedel (del 1 av 4) 1

Vi har ju skrivet en hel del om våra egna studsmattor i den här bloggen och nu är det dags att fokusera lite på andra produkter som vi tycker nästan lika mycket om. Först ut i denna mini-serie är vikcykeln av märket Brompton.

En Jumpking-studsmatta är ju som bekant stabil, säker och av bra kvalitet. Brompton är förmodligen vikcykelns motsvarig. Den är både stabil och pålitlig men framförallt fantastisk rolig att cykla på. Jag har haft mellan 10–15 km till jobbet (enkel väg) och längs den vägen har både Guldhedsberget och Älvsborgsbron besegrats åtskilliga gånger med hjälp av denna lilla krabat.

Den främsta anledningen att jag köpte just en vikcykel är att jag pendlar en hel del med tåg till Kalmar och behövde en cykel som enkelt kunde fällas ihop för ta med på tåget. Jag valde även att satsa på en vikcykel av bra kvalitet och det är verkligen inte något som jag har ångrat, tvärtom. Att det dessutom går att fälla ihop cykeln på mindre än 15 sekunder (efter viss träning) gör ju inte saken sämre. Och där har vi nog förresten den största skiljestenen mellan en Jumpking-studsmatta och en Brompton-cykel. Att ”fälla ihop” en studsmatta tar ju som bekant inte direkt 15 sekunder men nöjet att använda de båda produkterna är precis lika stort – det garanterar jag!

Alternativa transportmedel (del 1 av 4) 2
Alternativa transportmedel (del 1 av 4) 3
Alternativa transportmedel (del 1 av 4) 4

Dessa bilder är tagna 2014 och visar en lycklig och nybliven Brompton-ägare. Idag (2015) är samma ägare minst lika nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntlista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.