Visar alla 3 resultat

Vi har modeller och storlekar som passar allt från nybörjare till professionella utövare. Airtrack är perfekta för gymnastiska övningar (gymnastik, freerunning, parkour, tricking, kampsport) eller som ett utmärkt träningsredskap i hemmet och utomhus på gräsmattan.

Mint
Svart
Från 1 990 kr
Populär
Mint
Svart
Från 3 490 kr
Mint
Svart
Från 3 250 kr

Vilken höjd/tjocklek ska jag välja på min airtrack?

Generellt gäller ju högre din airtrack är, desto bättre blir din studs. Är den också längre och bredare så kan du göra mer avancerade tricks. Här förklarar vi i korthet vilka egenskaper skillnaderna i höjd kan ge och vilka områden de främst lämpar sig till.

Standard - 10 cm

Passar fint för träning hemma, både inom- och utomhus. De korta 3-metersmodellerna är praktiska och enkla att ta med på språng - till exempel med vänner eller till på stranden.

Airtrack 10 cm

Comfort - 15 cm

En allround höjd som bryggar över bra mellan 10 och 20 cm. Med denna storlek kan du börja ta utvecklingen framåt med möjlighet till lite vassare studs och mjukare landning.

Airtrack 15 cm

Plus - 20 cm

Passar för mer avancerad träning hemma men också för mer professionellt bruk. En seriös och tålig airtrack för dig som vill ta utvecklingen till riktigt höga nivåer.

Airtrack 20 cm

Redskap och tillbehör för airtracks

Airtrack tillbehör

12Springs AirRamp

Från 2 950 kr

Airtrack tillbehör

12Springs AirRoll

Från 1 190 kr

Airtrack tillbehör

12Springs Antislip Mat

Från 290 kr

Airtrack tillbehör

12Springs Connector

Från 250 kr

Fördelarna med airtrack

En airtrack är i praktiken en luftfylld gymnastikmatta som kan användas för gymnastik och hoppträning av olika slag. Men vilka stora fördelar finns det med just en airtrack? Här är tre exempel!

En oslagbar kombo?

En airtrack är ett fantastiskt träningsredskap i sig och i kombination med en nedgrävd studsmatta eller andra kompatibla luftprodukter höjs användarmöjligheterna ytterligare ett par nivåer.  

Två 3 meter AirTrack Standard kan på ett ögonblick förvandlas till en 6 meter lång airtrack. Eller varför inte kombinera en FlatGround-studsmatta tillsamman med en AirRamp och en airtrack? Endast fantasin sätter gränserna.

Väntelista Vi kommer att meddela dig så snart varan åter är i lager. Lämna bara din e-post och luta dig tillbaka så löser vi resten.